Wednesday, 30 January 2013

Review Pemenang GA



Blog yang di beri nama Miss Chillax ini nampak sangat - sangat simple dan di hiasi pula dengan header yang ala - ala calm gitu. Keseluruhan blog ni tampak kemas dan widget yang tidak berterabur, maksudnya widget - widget cik blogger ni tersusun. Ok overall nampak  cun!

http://aireynhistorylife.blogspot.com/

Loveable. Very nice purple and pink blog. Speechless tengok tau :p Header dia paling menonjol. Susunan dan font yang digunakan pun baik. Widget di sidebar kemas. Benda penting sahaja yang ada. Loading baik :)


 ttp://heymanisturosakgigi.blogspot.com/

 Kali ni bukan purple, biru, coklat dan sebagainya TAPI owner blog ni lebih selesa menghias blog dia dengan warna pink. Eh pink? Sama dengan ain, haha! =D. Toleh kanan, toleh kiri dok belek blog owner ni. Ha, samalah macam dua blog dekat atas tu simple dan kemas. Semua widget teratur dan dan dah tak ada apa lagi kot yang perlu ain nak comment. haha, ok2 je =D.


 http://nzfyns.blogspot.com/

Grey kuning gitu blog dia ini. Penggunaan warna yang soft. Sweet aja mata memandang. Header dia memang memukau. Manislah :p Loading blog okay!

http://strawberrychocolateofsyamie.blogspot.com/

Blog ni takde header. Blog ini simple sangat. Plain gitu. HAHA. Ain rasa header pun boleh tambah. Ain suggestkan mula banyakkan widget sedikit dalam blog ya. Bytheway, nice entry :)

Done ! review Pemenang Giveaway Gempak By Farah , Puteri , Ain ! Jom terjahh :D






Wednesday, 23 January 2013

Banner Giveaway by AzzahSaid


NAMA: Ain Nadia Syahmina
WARNA: Pink

Yay! hopefully sempat .. thank you! kak azzah :D

Saturday, 19 January 2013

2nd Giveaway By Aimi Wardina



Cara buat entry
1. Letak banner di atas dan linkkan ke sini. *wajib*
2. Tag 2 bloggers ke atas. *saya tag semua pembaca entry ni , tak diterima!
3. Bagitahu awak suka cerita kartun apa. 3 cerita kartun *wajib*
4. Tinggalkan link entry. *bukan link blog!
5. Sebarang perubahan akan diberitahu nanti.
6. Jika peserta kurang daripada 20 orang, GA akan tamat awal.


Senarai hadiah serta nama sponsor
1. Doodle - Munirah
2. Doodle - Munirah
3. Bloglist - Syeera
4. Bloglist - Syeera
5. Bloglist - Syeera
6. Topup RM5 - Nurmiraa
7. Voucher 10% for perfume - Azieyan
8. Voucher 10% for perfume - Azieyan
9. Voucher 10% for perfume - Azieyan
10. Voucher 10% for perfume - Azieyan
11. Voucher 10% for perfume - Azieyan
12. Review blog - Nasriz 
13. Review blog - Nasriz
14. Review blog - Nasriz
15. Review blog - Nasriz
16. Bloglist - Wana
17. Bloglist - Wana
18. Bloglist - Wana
19. Bloglist - Wana
20. Bloglist - Wana
21. Review blog - Wana
22. Review blog - Wana
23. Review blog - Wana
24. Bloglist - Nor Hanis
25. Bloglist - Nor Hanis
26. Bloglist - Nor Hanis
27. Bloglist - Nor Hanis
28. Bloglist - Nor Hanis
29. Bloglist - Nor Hanis
30. Bloglist - Nor Hanis
31. Bloglist - Nor Hanis
32. Bloglist - Nor Hanis
33. Bloglist - Nor Hanis
34. Header - Afie
35. Header - Afie
36. Header - Afie
37. Header - Afie
38. Header - Afie
39. Blog review - Wanie
40. Bloglist - Wanie
41. Bloglist - Wanie
42. Bloglist - Wanie
43. Footer bergambar - Arrien
44. Footer bergambar - Arrien
45. Blog review - Adyb
46. Blog review - Adyb
47. Blog review - Adyb
48. Blog review - Adyb
49. Blog review - Adyb
50. Header - Adyb
51. Header - Adyb
52. Banner blog - Adyb
53. Topup RM5 - Jue
54. Topup RM5 - Jue
55. Liquid Eyeliner - Liya
56. Liquid Eyeliner - Liya
57. Topup RM5 - Nurul Nadia
58. Topup RM5 - Nurul Nadia
59. Bloglist 5bulan - Nurul Nadia
60. Bloglist 5bulan - Nurul Nadia
61. Bloglist 5bulan - Nurul Nadia
62. Sepit rambut reben kecil - Nurul Nadia
63. Sepit rambut reben besar - Nurul Nadia
64. Bloglist - Miyaaa
65. Bloglist - Miyaaa
66. Bloglist - Miyaaa
67. Bloglist - Miyaaa
68. Bloglist - Miyaaa
69. Blog review - Miyaaa
70. Blog review - Miyaaa
71. Blog review - Miyaaa

Suka kartun doraemon , rilakuma , hagemaru .. haha , pun boleh~ :)

SHORT SEGMENT BY NAA

I'm Not A Princess
Okay,done!




Friday, 18 January 2013

"Segmen : Saya Nak Cursor Name By Hawa"


Nama : Ain Nadia
Warna Font : Pink
Jenis Font : Macam one direction tu 

Thanks . Tag semua yang baca post ni.. hewhew 



Sunday, 6 January 2013

segmen:Cer Teka,Cer Teka

1. Diana Amir.
2. Hanez Suraya
3. Almy Nadia
4. Yatt Hamzah.
5. Fara Fauzana
6. Aqasha
7. Awal Ashaari
8. Jehan Miskin
9. Nazim Othman
 
Betul tak ? :p hehehheh

New Year GA by Cik Akma



Okay , komen tentang Akma Le'Shoppe . Designnya comel sangat :) . Peminat pink yea , hihikhok . Sama lah kitaaa . Warna campur dengan biru laut , sjuk mata memandang .Cara susunan product pun kemas . So , senang orang nak beli barang dari Sis .
 
Sorry sis if pendek sangat . Tak pandai nak komen-komen ni :D
 
Warna tudung bawal if menang ofcousez Pink *favourite colour* heeee , wink2
 
Mangsa tag : YOU
                    YOU

Giveaway Wan Hazel

.



Done all !

Giveaway 2013 by: Secret 4NIA

Tag semua yang baca post ni..

New Year Giveaway by FY & NEB

Klik banner if nak join :)

Segmen : Saya Blogger Dari Negeri .....

Dari negeri ... Selangor ! :) 
Tag : YOU

Ina 1st Giveaway


  Tag : http://babyblueheartpink.blogspot.com/
 http://syananykcik.blogspot.com/
http://finggi.blogspot.com/

Done ! :)

ZyraRoxx's Blogbuster

1st GIVEAWAY:JANUARY 2013 by IEKA

NEW YEAR GIVEAWAY by SHAZREENA SHUKRI


                                                     
Done ! tekan banner if nak join :)

Partnership Blogger Giveaway by Alyaa, Syakirah dan Farah


Tekan banner untuk join  :)