Wednesday, 30 January 2013

Review Pemenang GA



Blog yang di beri nama Miss Chillax ini nampak sangat - sangat simple dan di hiasi pula dengan header yang ala - ala calm gitu. Keseluruhan blog ni tampak kemas dan widget yang tidak berterabur, maksudnya widget - widget cik blogger ni tersusun. Ok overall nampak  cun!

http://aireynhistorylife.blogspot.com/

Loveable. Very nice purple and pink blog. Speechless tengok tau :p Header dia paling menonjol. Susunan dan font yang digunakan pun baik. Widget di sidebar kemas. Benda penting sahaja yang ada. Loading baik :)


 ttp://heymanisturosakgigi.blogspot.com/

 Kali ni bukan purple, biru, coklat dan sebagainya TAPI owner blog ni lebih selesa menghias blog dia dengan warna pink. Eh pink? Sama dengan ain, haha! =D. Toleh kanan, toleh kiri dok belek blog owner ni. Ha, samalah macam dua blog dekat atas tu simple dan kemas. Semua widget teratur dan dan dah tak ada apa lagi kot yang perlu ain nak comment. haha, ok2 je =D.


 http://nzfyns.blogspot.com/

Grey kuning gitu blog dia ini. Penggunaan warna yang soft. Sweet aja mata memandang. Header dia memang memukau. Manislah :p Loading blog okay!

http://strawberrychocolateofsyamie.blogspot.com/

Blog ni takde header. Blog ini simple sangat. Plain gitu. HAHA. Ain rasa header pun boleh tambah. Ain suggestkan mula banyakkan widget sedikit dalam blog ya. Bytheway, nice entry :)

Done ! review Pemenang Giveaway Gempak By Farah , Puteri , Ain ! Jom terjahh :D






3 comments:

  1. Waaa . terima kasih review blog saya :)

    ReplyDelete
  2. saya tag awak kat sini --> http://norossakinah.blogspot.com/2013/01/segmen-lagu-favourite-saya-by-leeyana.html

    ReplyDelete